Help, ik moet een website!

Webdesign; webbouwer; website; webtekstKen je dat gevoel? Je weet dat je ‘aan een website moet’, maar je krijgt al hoofdpijn bij het idee alleen. Domeinnamen, hosting, content, bloggen… wat moét je ermee? Gewoon. Aan mij overlaten.

Er zijn heel veel webdesigners in Nederland. Dat is het probleem niet. Maar wat je wilt is iemand die je probleem oplost. Die je niet lastig valt met termen waar je kriegel van wordt. Gewoon, iemand waar je een bak koffie mee drinkt, aan wie je je verhaal uit de doeken doet – wie ben je, wat doe je en waarom doe je wat je doet op de manier waarop je het doet – en die terugkomt met een plan dat je snapt. Die van a tot z regelt wat jij nodig hebt, en dat voor een begrijpelijke prijs.

Website op maat

Als je wilt, regel ik je domeinnaam, je hosting, je website, je tekst en je foto’s. Wil je dingen zelf regelen kan dat ook, wil je meer dan dit – social media, bloggen – kan dat ook. En misschien niet nu, maar op termijn wel. Alles is bespreekbaar.

Doe waar je goed in bent

Ben jij die kapper, garagehouder, loodgieter, timmerman of schilder en wil je gewoon doen waar je goed in bent en je niet bezighouden met gedoe rondom websites? Neem even contact op en we gaan voor je aan de bak!

Eerst wat voorbeelden zien?

Vraag vrijblijvend een gesprek aan. We kunnen het zo gek (of zo rustig) maken als je zelf wilt.

Geplaatst in Fem Vertelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *