Over Femke

Over tekstschrijver Femke VonkHoi! Ik ben Femke. Tekstschrijver en Virtual Assistant met opgestroopte mouwen. Het is mijn passie om mensen enthousiast te maken, te bewegen en te raken. Of gewoon: ze helpen een probleem op te lossen. Een verschil maken, dat is waar ik blij van word. Mijn schrijftalent, hart voor techniek én communicatie, een berg ervaring in het zakenleven en mijn creatieve geest zijn mijn gereedschappen, het resultaat hangt af van het doel en de doelgroep.

Ik ben toegewijd, gefocust, hou van aanpakken en sta met beide benen op de grond. Authentiek, gepassioneerd, energiek en flexibel.

Ervaring als tekstschrijver

Ruim 27 jaar geleden begon ik mijn carrière bij een grote internationale onderneming. De details kun je lezen in mijn cv en op LinkedIn.

Sinds 2005 is tekstschrijven het belangrijkste onderdeel van mijn werk, uiteindelijk resulterend in een baan als internationaal bedrijfsjournalist en eindredacteur. Voor mij een droombaan: een groot bedrijfsblad maken – van zelf schrijven tot eindredactie – en tegelijk internationale campagnes bedenken en begeleiden, werken aan het vergroten van de betrokkenheid van medewerkers, de combinatie van offline en online, tekst en techniek… een feest! Overzicht over het grote geheel, en weten wat mijn rol is in dat grote geheel is belangrijk voor mij.

Bruggenbouwer tussen alpha en beta

Rode draad door mijn werkende leven is de combinatie van IT en communicatie. Het hoge nerd-gehalte van IT trekt me enorm aan, maar de connectie met communicatie in het algemeen en tekst in het bijzonder maakt het plaatje voor mij af. Ik kan een brug slaan tussen de ‘onbegrijpelijke’ IT-er en de ‘gewone’ gebruiker. Of ik kan, als Virtual Assistant, die taken waar jij zweethanden van krijgt, van je overnemen.

Een nieuwe start

Na zoveel jaar bij dezelfde werkgever, ging er iets kriebelen. Wat ik voor één bedrijf kan, kan ik ook breder inzetten. Tijd voor verandering! Sinds 3 april 2017 is Vonk Tekst & Design een feit. Zoek je een treffende tekst of een mooie website, kun je wel wat ondersteuning gebruiken bij je online of offline communicatieuitingen of heb je dringende behoefte aan andere ontzorging en ondersteuning op afstand, ik ben jouw vrouw!

Bekijk mijn portfolio, lees de beoordelingen of neem gewoon geheel vrijblijvend contact met me op.

Hopelijk tot snel!