Beoordelingen

Beoordeling Dennis
 by Dimitra Demmenie on Vonk Tekst & Design
Naast goed in haar vak ook snel, flexibel en top in ontzorgen

Ken je dat, dat je iemand iets vraagt waarbij je eigenlijk denkt: "Dit gaat niet lukken maar niet geschoten is altijd mis." Nou, daar precies weet Femke het verschil te maken. Naast dat ze heel goed in staat is om uit weinig woorden te begrijpen wat je wil bereiken, zet ze dit ook snel en deskundig om in woorden. Onze samenwerking is nog maar pril en ik kijk ernaar uit om nog veel meer projecten samen op te pakken. Dank je wel Femke!

 by Angela on Planet Jesse
Geweldig!

Wat een leuk boek! Wat worden de leuke en zeker ook moeilijk kanten van autisme goed neergezet. Vooral respect voor Femke! Wat ga je er goed mee om! Zouden veel mensen van kunnen leren.

 by Lidka Brzezińska on Vonk Tekst & Design
Femke writes with passion and great attention

I've been working with Femke for many years. Her roles were changing but as I had observed, there was always one area that was uncheangeably in her interest and heart - writing. Femke writes with passion and great attention for whatever she writes about, at the same time very respectful for each topic and people who provide content. She is able to spot little things in the content, a detail, get information about it, and in the end making text she writes much more interesting. When Femke writes something - it always has got human touch. She is able to turn even the most boring topic into very interesting material to read. Every time I (or anybody from my region) asked Femke to write a story or article, I just briefed her and could forget about it - it is because I knew it is in the best hands, and I can sleep peacefully.

 by Kirsti van Dam, Internal Channels Manager AkzoNobel on Vonk Tekst & Design
Femke zorgt ervoor dat er samen met jou als klant iets moois ontstaat

Femke is de beste schrijver uit mijn netwerk – ik weet dat ik op haar kan vertrouwen als ik haar vraag voor me te schrijven. Ze levert consequent kwalitatief sterke stukken, voelt de doelgroep heel goed aan en kan haar schrijfstijl daar dan ook uitstekend op aanpassen. Naast dat Femke goed werk levert, is ze een fijn mens om mee samen te werken. Ze inspireert en motiveert en zorgt ervoor dat er samen met jou als klant iets moois ontstaat. Kortom: ik zal Femke altijd inhuren als de mogelijkheid zich weer voordoet en raad dat iedereen aan!

Kirsti van Dam, Internal Channels Manager bij AkzoNobel

Ontwapenende interviews, helder en boeiend

Femke heeft de natuurlijke gave om mensen op hun gemak te stellen. Zelfs bij pijnlijk onderwerpen leverde dit ontwapenende interviews op, die ze boeiend en helder vormgaf. Normaal houd ik er niet van om te worden geïnterviewd, maar als een tijdschrift haar stuurt dan weet ik dat het goedkomt.
Tania Heimans, auteur en schrijfdocent

Supertrots en blij

Ben supertrots en -blij met de nieuwe website!! Femke Vonk van Vonk Tekst&Design, superbedankt voor al je hulp, ideeën, aanvullingen, geduld en flexibiliteit! Je hebt er een prachtige site van gemaakt!

Sandra, www.kwispelcollege.nl

Site ziet er mooi en betrouwbaar uit

Werd net gebeld door potentiële nieuwe klant. Ze zei dat de site er mooi en betrouwbaar uitzag. Topcompliment, toch… Wilde ik even delen! ?

Eén mailtje en binnen no-time was het voor elkaar!

Ken je dat, dat je tegen een ‘klein’ probleem oploopt en even Googelt hoe het moet? Zo wilde ik graag een professionele handtekening onder mijn email die ook bruikbaar was voor mijn iPhone en iPad. Niet zo ingewikkeld leek me, maar Google dacht daar anders over. HTML, externe server? Het ging mijn pet te boven. Gelukkig bestaat Femke Vonk. Eén mailtje en binnen no-time was het voor elkaar!

Esther Koeman & Annemarie Suur, 2CLOSE

No-nonsense instelling

 

Jaren heb ik met veel plezier met Femke samengewerkt op het gebied van marketing en communicatie. Hoewel schrijven haar passie is, heeft Femke een groot talent om uiteenlopende projecten op tijd en in hoge kwaliteit op te leveren. Of dat nu om een tekst gaat, een presentatie, het bijhouden van social media, onderhouden van websites of het organiseren van een event, Femke zorgt dat het gewenste resultaat behaald wordt. Haar no-nonsense instelling en humor maakt haar bovendien een heel fijn mens om mee samen te werken!

For many years, I have worked with Femke in the area of marketing and communications. Although writing is her passion, Femke has great talent to deliver a variety of projects in time and in high quality. Whether it’s a text, a presentation, keeping social media, hosting websites or organizing an event, Femke ensures that the desired result is achieved. Her no-nonsense approach and humor makes her a nice person to work with.

Femke neemt ons heel wat zorgen uit handen

Femke heeft voor ons heel wat zorgen uit handen genomen. Wij doen graag waar we goed in zijn, en dat is isoleren. En dat doen we dan ook heel erg goed. Maar het maken en bijhouden van een website, het opzetten van een Facebook-pagina, het verzorgen van de rompslomp rondom ons bedrijfsveiligheidscertificaat en het maken van onze facturen… daar krijgen wij jeuk van. Gelukkig neemt Femke ons dat graag uit handen. Aan een half woord – of een halve email – heeft ze genoeg. En soms krijgen we een virtuele schop onder onze kont; dan moet er een foto gemaakt worden van een vuilwaterafvoerleiding of een stoomleiding. En tsja… dat moeten we dan toch echt even zelf doen. 🙂

Robert Bouwmeester, Isolatiebedrijf Bouwmeester en Zoon

Pro-actief, accuraat en bekwaam; een topper!

Ik ken Femke al jarenlang en heb haar leren kennen als pro-actief, zeer accuraat en heel bekwaam; in alles wat ze doet. Ze heeft een groot probleemoplossend vermogen en denkt goed met je mee. Daarnaast is ze heel creatief en origineel. Werk je met Femke dan heb je een absolute topper!

Els, (voormalig) Team Administrator & Event Manager AkzoNobel

Veel van opgestoken

Wat een leuk en goed geschreven boek. Ik heb er veel van opgestoken. Het geeft een goede kijk in het leven van een autistisch kind en zijn ouder(s).

Adelene Hartensveld, Hellevoetsluis over Planet Jesse

Wat een verhelderend verhaal! 

Prachtig geschreven! Geeft duidelijk inzicht over het leven met autisme. Heb nu een heel ander beeld daarover gekregen. Respect voor Femke en Jesse dat jullie dit met de lezers wilde delen!

Anja Duivenvoorden over Planet Jesse

Warme, liefdevolle en toegankelijke schrijfstijl

Nadat ik Femke’s ‘juf’ mocht zijn bij de cursussen Tijdschrift 1 en 2 ben ik haar schrijfwerk blijven volgen. Ik werd getroffen door haar bijzondere kijk op haar omgeving, hoe ze zich met hart en ziel op een onderwerp kon storten en wat haar dan overkwam kon beschrijven op een manier dat mensen en gebeurtenissen voor mij tot leven kwamen. Van haar artikelen tot haar blogs en haar boek was er steeds één constante: met haar schrijfstijl wist Femke me te raken. Dat heeft me doen verleiden om een Top-10 samen te stellen van Femke’s kwaliteiten als tekstschrijver. Voor voorbeelden verwijs ik naar de blogs en Planet Jesse. Wie die nog niet gelezen heeft moet dat dus gewoon alsnog doen.

Top 10 van Femke’s kwaliteiten als tekstschrijver (in willekeurige volgorde):
1. Respect voor mens en onderwerp; warme, liefdevolle schrijfstijl
2.’Menselijke’ benadering, altijd uitgaand van en focussend op de ervaringen en gevoelens van mensen
3. Oog voor detail
4. Origineel, verrassend, verfrissend; met onverwachte invalshoeken
5. Creatief en speels
6. Wat zwaar en moeilijk is, maakt ze licht en invoelbaar
7. Vlotte pen; prettige, toegankelijke schrijfstijl
8. Ze ontroert, ze ráákt je
9. Ze schrijft beeldend, conform het adagium: show, don’t tell
10. Geestig, met humor

Ingrid Cramer, Websiteredacteur bij Stichting OK en voorheen docent (tijdschrift)journalistiek bij Fontys Hogeschool Journalistiek

Femke zorgt ervoor dat er samen met jou als klant iets moois ontstaat

Beoordeling door Kirsti van Dam, Internal Channels Manager bij AkzoNobel

Femke is de beste schrijver uit mijn netwerk – ik weet dat ik op haar kan vertrouwen als ik haar vraag voor me te schrijven. Ze levert consequent kwalitatief sterke stukken, voelt de doelgroep heel goed aan en kan haar schrijfstijl daar dan ook uitstekend op aanpassen. Naast dat Femke goed werk levert, is ze een fijn mens om mee samen te werken. Ze inspireert en motiveert en zorgt ervoor dat er samen met jou als klant iets moois ontstaat. Kortom: ik zal Femke altijd inhuren als de mogelijkheid zich weer voordoet en raad dat iedereen aan!

Kirsti van Dam, Internal Channels Manager bij AkzoNobel

Geweldig!

Wat een leuk boek! Wat worden de leuke en zeker ook moeilijk kanten van autisme goed neergezet. Vooral respect voor Femke! Wat ga je er goed mee om! Zouden veel mensen van kunnen leren.

Angela Hartensveld, Hellevoetsluis over Planet Jesse

 

Meer aanbevelingen op LinkedIn >>>

Beoordeling Marleen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vonk Tekst & Design
Average rating:  
 0 reviews