Websites

Je weet dat je een goede website zou moeten hebben om in contact te komen – en blijven – met je klanten, maar je vindt het vooral gedoe. Je wilt gewoon ‘je ding’ doen, en dat is niet het bouwen van een website. Ik help je graag. Jij weet wie je klanten zijn en wat bij hen past, ik maak de website. En dat kan van heel simpel tot complex – inclusief het schrijven van tekst of exclusief – van vijf webpagina’s tot 30. Een fancy website met prachtig beeld? Kan. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Maar misschien is het beter eerst samen te kijken naar wat jouw klanten eigenlijk nodig hebben en hoe we hen zo goed mogelijk kunnen bedienen. En dat natuurlijk in een mooi jasje.

Ik verkoop geen mooie praatjes. Ja, ik kan zorgen dat je goed scoort in Google, zodat meer mensen je website bezoeken. Maar nee, dat lukt niet in een week. Het kan zeker zes maanden duren voor je de gewenste positie in Google hebt bereikt. Dat is nu eenmaal zo. Beweert iemand dat het sneller kan? Pas op, voor je het weet sta je op Google’s zwarte lijst en dan kom je zeker niet meer op een goede positie.

En is je website online? Dan kan ik je helpen met onderhoud. Software-updates, backups, statistieken, het up-to-date houden van je teksten. Ook hier is een scala aan mogelijkheden.

Behalve mijn eigen website, heb ik voor onderstaande locale ondernemers hun website gemaakt in WordPress. Voor een aantal van hen heb ik ook de teksten geschreven, die zowel de gewenste boodschap uitdragen als geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

Isolatiebedrijf Bouwmeester

Bouwen en hosting van website van Isolatiebedrijf Bouwmeester & Zoon, inclusief tekstschrijven, opzetten van Google Mijn Bedrijf en een zakelijke Facebook-pagina.

Bouwen en hosting van website van Isolatiebedrijf Bouwmeester & Zoon, inclusief tekstschrijven.


Reyneveld Autoschade

Bouwen en hosting van website van Reyneveld Autoschade, inclusief tekstschrijven.

Bouwen en hosting van website van Reyneveld Autoschade, inclusief tekstschrijven.


Vakantie in Italië

Ten behoeve van de verhuur van een caravan in het plaatsje Porlezza, Noord-Italië, heb ik een website gemaakt – inclusief teksten – met informatie over de omgeving, over de betreffende caravan en camping, en met de daarbij behorende boekingskalender.


Fraukje Vonk Photography

De website van Fraukje Vonk Photography is oorspronkelijk in WordPress.com gebouwd. Deze versie van WordPress biedt minder functionaliteiten dan WordPress.org. Daarom heb ik Fraukje’s site nagebouwd in WordPress.org en daarna verhuizing en hosting voor haar geregeld.

Nabouwen van website Fraukje Vonk Photography in WordPress, inclusief verhuizen en hosting.