Fem schrijft

Tekstschrijver en redacteur

Of je nu een treffende tekst nodig hebt voor je website, Facebook-pagina, personeelsblad, tijdschrift, brieven, mailings, verslagen, rapporten, handleidingen, brochure of folder: ik lever ze. Samen met jou kijk ik naar wat je nodig hebt. Jij bent de expert als het aankomt op inhoud, ik lever de juiste tekst in een toon die past bij je doelgroep en het gewenste kanaal. Heb je al een tekst, maar mag het wat korter en pakkender of wil je gewoon een kritisch oog? Ook dat kan uiteraard.

Schrijven voor web

Het uiterlijk van een website is heel belangrijk, maar de inhoud moet natuurlijk staan als een huis. Het moet jouw verhaal zijn dat wordt verteld, netjes, zonder spelfouten, maar tegelijk inspirerend en gericht op je doelgroep. Tenslotte wil je natuurlijk ook hoog scoren bij zoekmachines. Ook dat is de rol van een tekstschrijver. Ik zorg dat je goed door Google wordt gevonden zodat je meer bezoekers op je website krijgt (maar zonder valse beloften: het verbeteren van je positie in Google vergt tijd). Met mijn expertise en jouw verhaal komen we tot een eindproduct waar we samen trots op kunnen zijn.

Interesse?

Wil je voorbeelden zien van wat ik eerder heb gepubliceerd? Bekijk dan even een aantal van mijn eerdere publicaties of lees mijn blog.

Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek.

 

Ik ben geregistreerd bij Tekstnet, beroepsvereniging van tekstschrijvers.