Fem regelt

Wil je iemand die gewoon met opgerolde mouwen regelt dat jouw business goed verloopt? Die zorgt dat jij je kunt focussen op datgene wat jij graag en goed doet en wat jij belangrijk vindt? Tijdgebrek en een scheve balans – of geen balans – tussen werk en privé? Dan is het misschien wel tijd voor een Virtual Assistant.

En als jij je weer druk kunt maken om wat jij belangrijk vindt, dan verdient die VA zich in no-time terug.

Hoe ziet de ideale ondersteuning er voor jou uit? Een vast aantal uur per week of per maand? Ad-hoc met een urenmaximum of helemaal flexibel? Wil je een strippenkaart-constructie of een vast abonnement? Als jij kiest voor mij als Virtual Assistant gaan we eerst om de tafel. Liefst in ‘real life’, maar virtueel kan ook natuurlijk. Een kopje koffie of thee erbij zou wel fijn zijn.

Wat kan ik voor je doen?

  • Social Media opzetten en/of bijhouden.
  • Website bijhouden (teksten schrijven en/of redigeren, online redactie).
  • Nieuwsbrieven en mailings maken en versturen.
  • Teksten schrijven en/of redigeren (e-mails, handleidingen, rapporten).
  • Evenementen, workshops, trainingen organiseren.

Na 27 jaar ervaring bij een grote multinational is geen vraag mij te gek. Dus deze lijst is absoluut niet volledig, maar is bedoeld om je een beeld te geven. Zoek je iemand die je maandelijkse toolboxmeetings voorbereidt en organiseert zodat je je veiligheidscertificaat behoudt? Je wilt een enquete uitsturen maar weet niet hoe? Of je wilt iemand die jouw project begeleidt en de juiste partijen bij elkaar brengt? Ik noem maar een paar voorbeelden.

Wil je een globaal idee van de kosten?

  • Eén uur per week: 65€.
  • Vijf uur per week: 300€.

Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek of een vrijblijvende offerte op maat.