Diverse

Dankzij mijn jarenlange ervaring en dankzij mijn praktische instelling en vermogen snel dingen op te pikken, heb ik meer te bieden dan tekstschrijven, het bouwen van websites en ondersteunen bij communicatieprojecten. Hierbij een aantal ideeën, maar ik stel voor dat je even contact met me opneemt. Ik weet zeker dat ik iets voor je kan betekenen.

Bedrijfspresentatie

Bedrijfspresentatie

Bedrijfspresentatie Isolatiebedrijf Bouwmeester en ZoonEen goede bedrijfspresentatie kan heel belangrijk zijn. Maar dan bedoel ik ook echt een goede. Niet zo één die begint met jaartallen en een opsomming van cijfers en waarvan je al bij slide 4 moet geeuwen. Nee, één die inspireert en prikkelt, één die vertelt waarom jouw bedrijf de dingen doet zoals jullie ze doen, één die je publiek boeit. En bij voorkeur één die je eenvoudig aan kunt passen aan je doelgroep van dat moment. Maar zakt de moed je al in de schoenen als je aan PowerPoint denkt? Vertel mij je verhaal, en ik maak een mooie, inspirerende bedrijfspresentatie voor jou!

 

Digitaliseren films en foto's

Digitaliseren films en foto’s

Films op DVD; Films digitaliseren; Film naar YouTubeHeb je ook nog een stapel video’s liggen die je niet meer kunt bekijken omdat je videorecorder allang een zachte dood is gestorven? Ik kan ze voor je digitaliseren zodat je ze op je computer, tablet of tv weer kunt bekijken. Ook die stapel foto’s die ergens onder het stof ligt, kan ik voor je scannen.

Drukwerk

Drukwerk en templates

Weerbestendige stickers ter bescherming van isolatiewerkVisitekaartjes, briefpapier, templates in Word, Excel of Powerpoint nodig? Of flyers met bedrijfsinformatie? Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je heel ander ‘drukwerk’ nodig hebt. Jij roept, ik draai! Hier een voorbeeld van weerbestendige stickers ter bescherming van isolatiewerk.

Fotografie

Fotografie

Fotografie LeidenVoor fotografie werk ik bij voorkeur samen met Fraukje Vonk Photography. Fraukje werkt het liefst buiten bij natuurlijk licht en onder natuurlijke omstandigheden, en dat is wat haar foto’s zo aantrekkelijk maakt. Ze is ook beschikbaar voor evenementen en bedrijfsfotografie.

 

Veiligheid

Veiligheid

VCA-certificering

VCA-certificeringSteeds meer opdrachtgevers stellen VCA-certificering verplicht. VCA* is bedoeld voor onderaannemers en organisaties en kleinere organisaties. Om het VCA-certificaat te verkrijgen, moet een organisatie aandacht besteden aan Veiligheids-, Gezondheids- en Milieubeleid (VGM), VGM-instructies, risicobeheersing, de veiligheid van middelen, milieuaspecten, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), (bijna-)ongevallen en opleidingen. Er zijn voldoende bureaus te vinden die je ondersteunen bij het behalen van het certificaat, zoals bijvoorbeeld Vos Advies. Maar soms wil je nog een extra paar handjes, om je VCA-map goed in te delen en de onderdelen verder te personaliseren, om de toolboxmeetings voor te bereiden en misschien wel te begeleiden of om je jaarkalender in te plannen en op te volgen. Ik kan je daarbij helpen.

Veiligheidscampagne

Soms is het nodig medewerkers en management weer even extra bewust te maken van het belang van veiligheid. Misschien is het een idee om in het personeelsblad of op het intranet aandacht te besteden aan een onderwerp omtrent veiligheid. En dan niet alleen de theorie, maar ook de ervaringen van medewerkers. Hoe verbeteren zij de veiligheid op hun werkplek, en waarom zijn ze zich daar zo bewust van – of juist niet? Misschien kunnen deze ervaringen extra onder de aandacht gebracht worden door een postercampagne of middels het inzetten van andere tools. Ik heb ervaring met het uitrollen van een wereldwijde veiligheidscampagne, en de locale invulling daarvan in verschillende landen.

Vertalingen

Vertalingen

Vertaling Health Safety Environment Policy ContourGlobal.