Fem maakt

We kennen ze allemaal, de bedrukking op kleding, fotoklokken en fotobekers van de Hema, het Kruidvat en Albelli. Je uploadt een foto, bedenkt er misschien nog een tekst bij, kiest het product waarop je de foto en/of de tekst afgedrukt wilt hebben en binnen 3 tot 5 werkdagen heb je het cadeau in huis. Superleuk cadeau en iedereen kan het maken. Zo ook voor muur-, raam-, auto- en fietsframestickers.

Waarom zou je dan bij mij aankloppen? Omdat ik met je meedenk, zodat jij met een ‘mind-blowing’ geschenk verschijnt. Jij vertelt mij voor wie het geschenk is en wat de gelegenheid is en samen komen we tot een mooi idee dat net even verder gaat dan ‘mok met foto’. Als je dat wilt, natuurlijk. Door samen te brainstormen komt er meestal net dat extra’s uit, maar je mag mij ook gewoon vertellen hoe je het wilt, en dan komt het ook voor elkaar!

Welke producten kan ik zoal voor je maken? Bekers, flessen, kussenslopen, t-shirts, hoodies, teenslippers, kaarsen, houten wandborden, tassen of tijdelijke tattoo’s. Maar ook stickers, zoals interieurstickers, (auto-)raamstickers of fietsframestickers.

Ik gebruik hiervoor ofwel een snijplotter (kleiner aantal kleuren in één ontwerp, hoogte maximaal 30 cm, lengte tot 3 meter) ofwel een kleurenlaserprinter (full colour, fotokwaliteit, tot A3-formaat) in combinatie met een hittepers.

Wil je voorbeelden zien van mijn werk? Bekijk dan een aantal voorbeelden in mijn portfolio of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.